Mnenja

Profesionalna, sočutna, zelo prijazna obravnava. Dobila sem ogromno materiala, Barbara je res super. Znala se mi je posvetiti glede na situacijo, ki sem jo preživljala in bila velika podpora tudi ko je bilo težko. Priporočila bi jo vsem, ki potrebujete logopedsko obravnavo. Barbara, hvala!

Sandra
13-09-2023

Sin je imel težave z igovorjavo črke “R”. Sprva sem imela pomisleke, ali bo lahko uspešno sledil terapiji preko spleta. Že na prvi terapiji pa se je pokazalo, da so moji strahovi odveč, saj je zelo lepo sledil Barbari, ki ga je uspešno vodila skozi proces učenja. Na koncu lahko rečem, da je bila terapija preko spleta odlična izkušnja, saj se je sin učil v domačem okolju, hkrati pa smo prihranili veliko časa na vožnji.

Nina
06-10-2023

Rada bi pohvalila Barbaro za pomoč hčerki pri izgovorjavi črke R. Poudarila bi njeno strokovnost in toplino pri delu z otroci. Hčerka se je rada udeležila vsake učne ure pri njej in pri tem zelo uživala.

Resnična zahvala in toplo priporočam vsem.

Damjana

Damjana
21-06-2023

Hči je imela težave pri izgovorjavi črke r, na obravnavo sva pravzaprav prišli pozno, pri 7. letih. Kljub temu, da so logopedske vaje “delo”, se je hči vsakega srečanja izjemno veselila, saj se je pri vajah izredno zabavala. Vse pohvale Barbari, je izjemen motivator in strokovnjak hkrati.

Nina
01-06-2023

Moja hči je imela težavo pri izgovorjavi R-ja. Težavo smo rešili že po par spletnih terapijah. Zelo priporočam!

Lidija
21-02-2023

Sodelovanje z Barbaro bi ocenila kot “extraordinary”. Hčerko je namreč znala sočutno preusmeriti v sodelovanje, kljub njenim izbruhom neprimernega vedenja pred kamero. Barbara se je znala prilagoditi in ponuditi vaje (npr: igra spomina), predvsem pa je “zdržala” z nama obema, ko niti sama nisem več vedela, katere metode bi se še poslužila, da bi otrok sodeloval. Hčerkici (5 let) je znala dati veljavo in jo postaviti v ospredje točno toliko, da je iz nje potegnila najboljše (četudi je večkrat “izgubila” v igri spomina:). Deklica se je tako preučila, kako iz popačenega “D”, reči pravi “R”. Hvala, Barbara!

Valerija
25-10-2022

Moja hčerka je imela težave pri izgovorjavi šumnikov.
Rekli smo, da poizkusimo preko spleta. Barbara je hčerko očarala takoj in se je vsakič veselila srečanja prek zooma. Zna z otroci in ni mi žal da smo poizkusili pri Barbari. Vedno smo vedeli kaj bomo delali, vse smo dobili na mail, vaje nasvete in spodbudo.
Hvala za vse, bilo je nad pričakovanji.

Tanja
17-12-2021

Sin je imel težave z izgovorjavo črk c, z in s. Gospa Barbara se je potrudila s sestavo sinu prilagojenega programa, tako da je skozi igro vseskozi napredoval in smo cilj tudi hitro dosegli, za kar smo gospe Barbari iskreno hvaležni. Všeč mi je bilo tudi, da se je sin zelo zabaval in se je rad udeleževal spletnih srečanj, tako da smo v bistvu neprijetno težavo rešili na prijeten način.

Margareta
29-12-2021

Moja hčerka je imela težave pri izgovorjavi črke R in na vpisu v 1.razred sem bila opozorjena, da je to lahko težava v šoli. Odločila sem se, da poizkusimo kar s spletnim logopedom, kar je najbolj enostavno in hitro. Našla sem Barbaro, ki je zelo prijazna, profesionalna in predvsem zna delati z otroci. Hčerka je med vajami uživala in napredovala iz vaje v vajo, tečaj sva zaključili po priblizno 12ih spletnih srečanjih.

Petra
07-08-2021

Moja tretja deklica je imela težave s črko R. Ker je čas v tem tempu ki ga živimo res dragocen, sem iskala spletno različico logopeda. Lina je sramežljiva deklica tako da me je res skrbelo kako bo tole šolo. Barbara jo je na prvi uri očarala in je sodelovala brez problema. Po parih urah je R osvojila. Toplo priporočam.

Simona
19-04-2021

Že iz otroštva me spremlja nepravilna izgovorjava šumnikov, zaredi česar sem bila manj samozavestna, nisem si upala govorno se izpostavljati niti v družbi, niti v službi, čeprav je govor pomemben del moje službe. Pri 40 letih sem se odločila, da to spremenim. Povezala sem se z go. Barbaro Vogrinčič v obravnavo preko spleta. Gospa ima topel in hkrati strokoven pristop. Terapije je čisto prilagodila mojim potrebam, službi ter zanimanjem. Ob njenem vodenju ter gradivih in, seveda, ob mojih rednih vajah doma, sem hitro napredovala. Tako da sem sedaj, po treh mesecih rednega dela že na stopnji, ko lahko nadaljujem sama. Obvladam pravilno izgovorjavo šumnikov, tudi v vsakdanji govor jih že dajem. Sem na dobri poti do pravilnega spontanega govora. Če bi prej vedela, da je mogoče tako hitro izboljšati moje govorno stanje, bi se v terapije vključila že prej. Tudi cenovno so spletne terapije zelo dostopne, pa še na času privarčuješ, ker se vključuješ od doma. Toplo priporočam. Hvala ge. Barbari za vse!

Petra
29-01-2021

Moj 10-letni sin nikoli ni znal izgovoriti slovenskega R-ja in ker živimo v tujini, ni imel možnosti obiskovanja logopedinje. K sreči sem našla Barbaro, ki je super in se je vedno zelo potrudila, da so bile terapije zanimive in vezane na tematiko, ki je sina zanimala, ter nama tudi po emailu poslala material za dodatne vaje. Vsak teden se je veselil terapije in v zelo kratkem času osvojil pravi R ter bil prav žalosten, ko je bilo terapij konec. Hvala Barbara!

Tjaša
14-11-2020

Ker zivimo v tujini, v francosko govoreci drzavi, moja otroka nista izgovarjala slovenskega R-ja. Edina moznost je bila spletna terapija in zelo sem vesela, da sem nasla Barbaro. Moj mlajsi, 9-letni sin, ki je kot zelo majhen otrok znal izgovoriti slovenski R, potem pa je to sposobnost ‘izgubil’, je ze po treh spletnih terapijah znova pridobil slovenski R. Starejsi, 12-letni otrok, ki pa nikoli ni izgovarjal tega glasu v slovenski razlicici, pa dobro napreduje in mislim, da bo zelo kmalu znal izgovoriti R, kot ga poznamo v slovenscini. Barbara ima res dober pristop, ker moja otroka sta bila vesela pred in po vsakem spletnem srecanju, ceprav je bila pridobitev slovenskega R-ja moja, in niti ne njuna zelja. Resnicno priporocam!

Helena
15-07-2020

Strong Testimonials form submission spinner.

Zaželjeno

Zapiši svoje ime.
Tvoj e-mail naslov je?
Kaj je tvoje glavno sporočilo?
Kaj meniš?