ZADOVOLJSTVO S TERAPIJO

Moja tretja deklica je imela težave s črko R. Ker je čas v tem tempu ki ga živimo res dragocen, sem iskala spletno različico logopeda. Lina je sramežljiva deklica tako da me je res skrbelo kako bo tole šolo. Barbara jo je na prvi uri očarala in je sodelovala brez problema. Po parih urah je R osvojila. Toplo priporočam.

Barbara je super gospodična, ki je naši deklici pomagala do še večje samozavesti.

Simona
04/26/2021

V odraslosti popravila govorne napake iz otroštva

Že iz otroštva me spremlja nepravilna izgovorjava šumnikov, zaredi česar sem bila manj samozavestna, nisem si upala govorno se izpostavljati niti v družbi, niti v službi, čeprav je govor pomemben del moje službe. Pri 40 letih sem se odločila, da to spremenim. Povezala sem se z go. Barbaro Vogrinčič v obravnavo preko spleta. Gospa ima topel in hkrati strokoven pristop. Terapije je čisto prilagodila mojim potrebam, službi ter zanimanjem. Ob njenem vodenju ter gradivih in, seveda, ob mojih rednih vajah doma, sem hitro napredovala. Tako da sem sedaj, po treh mesecih rednega dela že na stopnji, ko lahko nadaljujem sama. Obvladam pravilno izgovorjavo šumnikov, tudi v vsakdanji govor jih že dajem. Sem na dobri poti do pravilnega spontanega govora. Če bi prej vedela, da je mogoče tako hitro izboljšati moje govorno stanje, bi se v terapije vključila že prej. Tudi cenovno so spletne terapije zelo dostopne, pa še na času privarčuješ, ker se vključuješ od doma. Toplo priporočam. Hvala ge. Barbari za vse!

Petra
01/30/2021

Odlično

Moj 10-letni sin nikoli ni znal izgovoriti slovenskega R-ja in ker živimo v tujini, ni imel možnosti obiskovanja logopedinje. K sreči sem našla Barbaro, ki je super in se je vedno zelo potrudila, da so bile terapije zanimive in vezane na tematiko, ki je sina zanimala, ter nama tudi po emailu poslala material za dodatne vaje. Vsak teden se je veselil terapije in v zelo kratkem času osvojil pravi R ter bil prav žalosten, ko je bilo terapij konec. Hvala Barbara!

Tjaša
11/15/2020

Ker zivimo v tujini, v

Ker zivimo v tujini, v francosko govoreci drzavi, moja otroka nista izgovarjala slovenskega R-ja. Edina moznost je bila spletna terapija in zelo sem vesela, da sem nasla Barbaro. Moj mlajsi, 9-letni sin, ki je kot zelo majhen otrok znal izgovoriti slovenski R, potem pa je to sposobnost ‘izgubil’, je ze po treh spletnih terapijah znova pridobil slovenski R. Starejsi, 12-letni otrok, ki pa nikoli ni izgovarjal tega glasu v slovenski razlicici, pa dobro napreduje in mislim, da bo zelo kmalu znal izgovoriti R, kot ga poznamo v slovenscini. Barbara ima res dober pristop, ker moja otroka sta bila vesela pred in po vsakem spletnem srecanju, ceprav je bila pridobitev slovenskega R-ja moja, in niti ne njuna zelja. Resnicno priporocam!

Helena
07/15/2020

Zaželjeno

Zapiši svoje ime.
Tvoj e-mail naslov je?
Kaj je tvoje glavno sporočilo?
Kaj meniš?